UW WONING WORDT EEN PARELTJE...
0488 46 80 95

Marmertapijt voor interieurs, trappen en terrassen

DH Steentapijt uit Houthalen kent de kneepjes van het vak perfect wanneer het aankomt op het plaatsen van naadloze vloerbekleding. Dus ook wanneer u kiest voor het afwerken van uw interieur of buitenomgeving met marmertapijt, weet DH Steentapijt u uitstekend bij te staan. Vloeren, wanden, trappen… bij deze firma zijn alle werken een fluitje van een cent.

Marmertapijt voor binnentoepassingen

Als professionele plaatser van marmertapijt in Houthalen en omstreken, weet DH Steentapijt perfect voor welke toepassingen u dit materiaal allemaal kunt gebruiken. De slijtvaste en geluiddempende eigenschappen zijn belangrijke troeven, net zoals de krasbestendigheid, de toepasbaarheid in combinatie met vloerverwarming en de mogelijkheid om ook vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer te bekleden. De marmerkorreltjes worden door middel van een vloeibaar bindmiddel zoals kunsthars of een ander transparant materiaal bij elkaar gehouden, waarna de vloer naadloos gestort wordt. De natuurlijke korreltjes zijn niet ingekleurd, maar dat weerhoudt marmertapijt er niet van om een eigen, unieke look te creëren voor uw vloeren, wanden of trapbekleding.

Een indrukwekkende buitenomgeving

Waar steentapijt enkel geplaatst wordt voor interieurs, kan marmertapijt wel perfect dienen als buitenafwerking voor terrassen, paden en het afboorden van zwembaden. De slipvaste structuur garandeert u een veilig gebruik en dankzij een hoogkwalitatieve lijm die bestand is tegen zonlicht hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de duurzaamheid of de esthetische aspecten van uw vloerbekleding met marmertapijt.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

contacteer ons snel !

Contacteren